Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nieuwsbrief

Geplaatst op 01 oktober 2024

Webinar over de toekomst van pensioen in Nederland

De Wet toekomst pensioenen is een feit en uiterlijk 2028 moet de wet geïmplementeerd zijn. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren organiseert Gommer Advocaten het webinar over de toekomst van pensioen in Nederland .

Pensioen ontwikkelt zich van sociale arbeidsvoorwaarde naar een financieel- en beleggingsproduct. De impact is voor werkgevers en werknemers groot gezien de ruime(re) mogelijkheden én verplichtingen. Maar ook voor arbeidsongeschikten, partners en kinderen hebben de wetswijzigingen invloed op de persoonlijke situatie. Kennis van de wet en de gevolgen hiervan is dan ook essentieel.

De ervaring binnen de eigen praktijk en jurisprudentie van de grootste pensioentransitie allertijden wordt door Gommer Advocaten op de voet gevolgd.

Op 10 oktober van 11.00 tot 12.00 uur lichten mr Theo Gommer MPLA CCFP en mr Linda Evers MPLA CIL dit toe tijdens een webinar. Theo is pensioenadvocaat met specialisatie in financieel recht en Linda is pensioenadvocaat met specialisatie in verzekeringsrecht.

Aanmelden

Het webinar is 1 PO-punt waardig en direct toepasbaar en relevant binnen de eigen praktijk. Het webinar is te volgen via elk apparaat met internetverbinding. Er wordt gebruik gemaakt van Webinargeek.

Aanmelden voor het webinar 10 oktober 11.00 uur kan HIER.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*